GEZICHTSMASSAGE PURMEREND

Gezichtsmassage

Sommige vrouwen hebben hun badkamer kast volgepropt met zalfjes of lotions om de rimpels van hun gezicht te krijgen. Anderen gaan iets drastischer te werk en kiezen voor een operatieve ingreep terwijl het veel natuurlijker en makkelijker kan.

Voordelen van een Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angst en het kalmeert de zenuwen. Ook je uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit: je gezicht is je visitekaartje, en door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg je een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages ga je er echt jonger uitzien.

Een gezichtsmassage is geen overbodige luxe. Want onze levensstijl, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren (zon, milieu) is van invloed op onze huid. Maar ook factoren als stress, vermoeidheid laten onze stralende huid verbleken en werken rimpels en ‘uitzakkingen’ in de hand. Het is niet zo duur om voor een gezichtsmassage zo nu en dan naar een schoonheidsspecialiste te gaan en het loont, gezien de vele voordelen, zeker de moeite. Maar om de voordelen van een gezichtsmassage te ontdekken, kun je ook thuis aan de slag gaan.

Een gezichtsmassage moet je voorzichtig uitvoeren omdat de gezichtshuid nogal gevoelig is. Je moet dus beslist niet hardhandig te werk gaan. Het is daarom beter om een erkend masseur te raadplegen.


Masseur Edwin Meijer

De masseur (Edwin Meijer), neemt een massagetafel, olie en handdoeken mee; u hoeft dus nergens voor te zorgen.Zo kunt u optimaal genieten voor, tijdens en na uw massage. In mijn aanbod zitten de volgende massages;  

  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Stoelmassage
  • Gezichtsmassage
  • Hoofdmassage

Meer informatie over de massages? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een persoonlijk advies. 

Meerdere mogelijkheden met Massage-Purmerend